Intrebari si raspunsuri

Ce este z-wave?

Z-Wave este un protocol de comunicație wireless pentru gestionarea tuturor dispozitivelor „inteligente” din casa ta. Z-Wave este sistemul de comunicare folosit de aceste unități pentru a comunica între ele.


Ce este z-wave plus?

Z-Wave Plus este o certificare care confirmă faptul că un dispozitiv este la zi cu cele mai noi standarde Z-Wave Plus și conține cel mai nou hardware Z-Wave. Acest lucru vă asigură că produsul este stabil, cu o durată de viață îmbunătățită a bateriei, o autonomie sporită și o compatibilitate optimă cu alte produse certificate Z-Wave Plus.

 


SMARTSTART

SmartStart is a new, efficient and fast way of adding devices to your Z-Wave network. You simply install the device and power it up. The gateway automatically recognizes and adds the device, or you may choose to do it by scanning the QR code printed on the unit itself. Adding devices has never been easier or faster.


Securitate S2

Securitatea S2 este un standard de securitate pentru Z-Wave care folosește criptarea avansată pentru a vă proteja rețeaua Z-Wave de hacking sau atacuri „om în mijloc”. Puteți utiliza încuietori Z-Wave, deschizători de uși de garaj și dispozitive similare fără a pune în pericol
securitatea ta.

 


MASURAREA PUTERII

Dispozitivele marcate cu Power Metering au opțiunea de a măsura consumul de energie pe sarcina conectată.

Rețea Mesh
Unitățile Z-Wave contribuie la crearea unei rețele mesh. O rețea mesh permite dispozitivelor să primească și să trimită semnale către unitățile înconjurătoare pentru a spori gama de semnal și a crește stabilitatea rețelei.

Gama de unități Z-wave
Gama de unități Z-Wave poate varia în funcție de masa clădirii înconjurătoare. Toate unitățile Z-Wave Plus au fost testate pentru o autonomie de până la 40 de metri de spațiu neobstrucționat.

Atenuare
Gestionarea iluminatului poate fi o provocare și vă recomandăm să verificați compatibilitatea diferitelor unități înainte de instalare. Suntem bucuroși să răspundem la orice întrebare.

Compatibilitate între unitățile Z-WAVE
Cu o mare varietate de unități Z-Wave, nu toate vor funcționa fără probleme cu toate gateway-urile de pe piață. Suntem bucuroși să împărtășim experiențele noastre cu privire la interoperabilitatea produselor noastre. Nu este recomandată actualizarea la versiunile beta.

INTREBARI FRECVENTE
Aici veți găsi câteva dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primim despre produsele noastre HeatIt.

Dacă aveți alte întrebări – nu ezitați să ne contactați și vă vom contacta cât mai curând posibil.

Apăsați simbolul + pentru a deschide răspunsurile la întrebări.

La un moment dat vom include secțiunea Întrebări frecvente sub fiecare produs, făcându-vă mai ușor și mai rapid să găsiți informațiile necesare

 • INTREBARE: Știu că există opțiunea de a atașa doi senzori de temperatură externi, dar există și un senzor de temperatură integrat la bord disponibil?
 • RASPUNS: Da, exista!
 • INTREBARE: Am nevoie de un senzor extern sau termostatul funcționează și fără unul?
 • RASPUNS: Termostatul va funcționa fără un senzor extern – dar va utiliza citirile de la senzorul de la bord pentru a determina temperatura echipamentului pe care îl controlează. Dacă sunteți interesat să citiți exact temperatura măsurată, un senzor extern va fi mai precis. Senzorul intern va fi suficient pentru 95% dintre utilizatori.
 • INTREBARE: Există vreun LED sau pictogramă de afișaj care să semnaleze că termostatul se încălzește în prezent – un fel de indicator de pornire / oprire sau de încălzire pe afișaj?
 • RASPUNS: Da, există un mic Bi-LED cu lumină roșie atunci când termostatul trage sarcină. Această diodă se găsește în colțul din dreapta, chiar sub numerele de pe afișaj. Odată ce sarcina de pe termostat este activată, veți auzi un sunet de clic atunci când releu va începe. În același timp, LED-ul se va aprinde
 • INTREBARE: Este posibil să schimbați temperatura setată prin Z-Wave, să suprascrieți cea introdusă manual?
 • RASPUNS: Da, este. Controlul bidirecțional este activat. (Utilizați orice gateway acceptat pentru aceasta).
 • INTREBARE: Dacă schimb manual temperatura setată folosind butoanele de pe termostat, cât timp va fi valabilă / utilizată această modificare?
 • RASPUNS: Valoarea setată manual va fi activă până când creați un nou set-point. Dacă utilizați un gateway, acesta va fi utilizat până când se activează următoarea setare a temperaturii programate.
 • INTREBARE: Termostatul Heatit Z-Wave este disponibil în SUA sau în Canada?
 • RASPUNS: Termostatul Heatit nu este de vânzare pe piața americană și canadiană. Datorită reglementărilor locale, produsul nu va fi disponibil pentru această piață.
 • INTREBARE: Se încadrează termostatul HeatIt într-un cadru Gira standard?
 • RASPUNS: Da. Se potrivește sistemului 55 utilizat de Jira și alți producători premium.
 • INTREBARE: Există informații sau manuale disponibile în limba germană?
 • RASPUNS: Pentru moment nu exista informatii in limba germana.
Heat It

Heat It